Днес през страната ще преминава студен атмосферен фронт. Сутринта ще

...
Днес през страната ще преминава студен атмосферен фронт. Сутринта ще
Коментари Харесай

Днес ще има малко повече слънце, но с още валежи и бури

Днес през страната ще минава леден атмосферен фронт. Сутринта ще бъде най-вече слънчево, само че към обяд облачността ще се усилва и след пладне на доста места, основно в Централна и Източна България, ще има превалявания от дъжд. На места преваляванията ще са краткотрайно интензивни и съпроводени с гръмотевици. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад, преди обяд в Източна България - от югоизток. Максималните температури ще са най-вече сред 26 и 31 градуса.
Атмосферното налягане ще по-ниско от междинното за юли, само че денем едва ще се увеличи.
В планините облачността ще е забележителна и след обяд, основно в масивите от Централна и Източна България ще има превалявания и гръмотевици. На места явленията ще са краткотрайно интензивни. Ще духа сдържан и мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 19 градуса, на 2000 метра - към 13 градуса.
По Черноморието облачността ще е забележителна и след обяд ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан юг-югоизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от север-северозапад и краткотрайно ще се усили. Максималните температури ще са 25 - 27 градуса. Вълнението на морето ще е 1 - 2 бала. Температурата на морската вода е 26 - 28 градуса.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР