Днес председателят на Националното сдружение на сираците в България, Слави

...
Днес председателят на Националното сдружение на сираците в България, Слави
Коментари Харесай

НССБ предостави дарение на училището в Мечка

Днес ръководителят на Националното съдружие на сираците в България, Слави Михайлов достави на ОБУ „ Христо Ботев “ с. Мечка, общ. Плевен чисто нов 400 литров фризер . В магазина на „ Техномаркет “ град Ловеч, продавач – консултантът Кристиян Александров с наслада показа на Слави Михайлов фризера и го срещна с характерностите, с цел да може да се употребява пълноценно от учебното заведение. Направеното подаяние е по отношение на отправена молба на шефа на учебното заведение – пансион Цветислава Симеонова до НССБ .

В идната седмица е планувано за учебното заведение да дойдат две готварски печки с фурна, ледник с фризер и 65 инчов тв приемник за потребностите на учебния стол и общежитието.

Предоставената помощ е в осъществяване на контракт за подаяние сред НССБ и „ Техномаркет България “ за угаждане потребностите на обществени услуги и учебни заведения , заяви Слави Михайлов.

Ръководството на учебното заведение и децата благодарят сърдечно за направения благотворителен акт към учебното заведение и имат вяра, че в навечерието на светлия християнски празник Възкресение Христово положителното го има и чудесата са действителни .

13-годишно момче пострада при зрелищна верижна злополука в Плевен

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР