Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд от

...
Днес преди обяд ще преобладава слънчево време. След обяд от
Коментари Харесай

Слънчево, но студено време днес

Днес преди обяд ще доминира слънчево време. След обяд от югозапад ще стартира ново нарастване на облачността. Привечер в Югозападна България ще завали дъжд. През нощта против понеделник превалявания ще има и тук-там в югоизточните региони. Ще духа сдържан, преди обяд в североизточните региони - мощен вятър от запад-югозапад. Дневните температури ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 10° и 15°, в София - към 10°. В Пловдив оптималните температури ще са към 15 градуса, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините облачността ще е раздрана, само че след обяд над масивите от Западна България ще стартира да се усилва и вплътнява. Привечер от югозапад ще стартират превалявания от дъжд, над към 1800 метра дъждът ще минава в сняг. Ще духа мощен вятър от запад-югозапад, който след обяд ще отслабва. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 7°, на 2000 метра - към 1°.

Над Черноморието облачността ще е раздрана. Ще духа до сдържан, преди обяд по северното крайбрежие мощен югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 14° и 17°. Температурата на морската вода е от 13° по северното до 17° по южното крайбрежие. Вълнението на морето ще бъде 2-4 бала, след обяд ще отслабва.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 14 мин. и залязва в 17 ч. и 6 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 53 мин. Луната в София изгрява в 6 ч. и 6 мин. и залязва в 16 ч. и 28 мин. Фаза на луната: един ден преди новолуние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР