Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто

...
Днес повече от всякога имаме нужда да вярваме в доброто
Коментари Харесай

Аксесоарите, които разкриват твоето добро сърце

Днес повече от всеки път имаме потребност да имаме вяра в положителното и постоянно търсим верните дела, с които ние самите да можем да помогнем. А помощта в задачата на Avon против рака на гърдата не визира единствено дамите – визира всеки човек, който обича своята майка, сестра, другарка. Засяга всички нас.

Помощта през днешния ден се случва с един дребен жест – поръчка на благотворителен артикул от розовата серия на Avon. 100% от облагата от продажбата на всеки благотворителен артикул се заделя във фонд и се подарява за битка с подлата болест. Всяка година Avon и Фондация „ Една от 8 “, сътрудник на акцията от повече от 5 години, дружно набелязват най-наболелите сфери, които се нуждаят от поддръжка. Благодарение на набраните средства, се обезпечава действителна помощ на дамите с рак на гърдата и се работи за ранна предварителна защита на болестта.

А розовата серия на Avon е цяла съкровищница от разнородни и потребни артикули. В нея ще намерите разнообразни продукти – бижута, аксесоари, артикули за дома - каквото и да изберете, вие подкрепяте значима за хиляди дами идея. Всеки може да носи с горделивост бижутата и аксесоарите от серията, тъй като те издават съпричастност. Те са и съвършения подарък за другар, като незабавно извършват две значими задачи – да зарадват и да оказват помощ.

Днес положителното и съпричастността са извънредно близо. Включи се в идеята с поръчка на благотворителен артикул на avon.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР