Днес поредната известна личност беше хваната зад волана под въздействието

...
Днес поредната известна личност беше хваната зад волана под въздействието
Коментари Харесай

Мъртвопияната и агресивна Дебора: Не съм пила!

Днес следващата известна персона беше хваната зад кормилото под въздействието на алкохол. След поп фолк изпълнителката Диона, Белослава, брачният партньор на Мария Игнатова – Ивайло Цветков – Нойзи, през днешния ден да кара пияна бе хваната и Дебора.

По обяд поп фолк изпълнителката е провокирала ПТП като се е блъснала в друга кола. При тестването след случая Дебора е дала позитивна проба за алкохол. Тя обаче е безапелационна, че не знае за какво дрегерът е отчел подобен резултат и не е употребявала алкохол.

Дебора признава, че тя е отговорна за злополуката, която е станала на бул. „ Черни връх ”, тъй като не е видяла спрелия пред нея автомобил, само че не е пила алкохол.

Певицата ще прекара идващите 24 часа в ареста. На поп фолк изпълнителката към този момент й е взет и кръвен тест, а тя дава обещание, че незабавно откакто резултатите от него са подготвени, медиите ще научат какви са.

В сряда прокуратурата ще реши дали на Дебора ще й бъде повдигнато обвиняване за ръководене на МПС в нетрезво положение.

Това е следващ случай на известна персона, която нарушава закона и сяда зад кормилото пияна. Само преди няколко седмици колежката на Дебора – Диона, също беше хваната да кара под въздействието на алкохол и кокаин.

Тогава тя се оправда с това, че е пила противгрипни медикаменти. Кръвната проба на поп фолк изпълнителката обаче също се оказа позитивна. Днес делото на Диона за каране под въздействието на кокаин влиза в съда.

 Източник: btv.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР