Днес политическа партия АБВ, политическа партия Движение 21 и политическа

...
Днес политическа партия АБВ, политическа партия Движение 21 и политическа
Коментари Харесай

Днес партиите от ЛЕВИЦАТА! подписаха споразумение за участие в местните избори

Днес политическа партия " АБВ ", политическа партия " Движение 21 " и политическа партия " Изправи се България " в лицето на Румен Петков, Татяна Дончева и Мая Манолова, подписаха съглашение за формиране на коалиция " ЛЕВИЦАТА! " за присъединяване в изборите за общински съветници и кметове на 29ти октомври 2023 година.

Към обединението се причисли и Движение " Ляв Поглед " с ръководител доктор Румен Петков - основен редактор на " ".

Коалиция " ЛЕВИЦАТА! " продължава своята политическа активност и по този начин, както обещахме преди към година, продължаваме своята активност с концепцията за обединяване на лявото политическо пространство и основаване на предпоставки хората в България да намерят опция на ръководството както на централно, по този начин и на локално равнище.

В случая ние считаме, че е належащо на национално равнище да се преразгледат въпросите с финансирането на общините и обезпечаването на финансовото им положение. С обезпечаването на съответно и заслужено систематизиране на ресурсите в оперативните стратегии за сегашния програмен интервал. Така че да бъде обезпечена съответна инфраструктура и добра витална среда на българските жители. Ще работим за даване на услуги в региона на ръководство на отпадъците, ВиК бранша, построяването на връзките сред обитаемоте места, улиците и тротоарите, зелените площи, градоустройството в обитаемоте места на България.

С общи старания на трите политически патии, които съставляват коалиция " ЛЕВИЦАТА! ", ще се опитаме да издигнем свои претенденти за общински съветници във всички български общини. Ще създадем опит да имаме претенденти за кметове. Ще работим за взаимно явяване с други леви политически партии. Нашата цел е наличие в българските общини на представителите на " ЛЕВИЦАТА! " като общински съветници, кметове на общини и кметове на обитаеми места и региони.

Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР