Днес по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ и

...
Днес по време на представянето на кандидатите на ГЕРБ и
Коментари Харесай

Борисов: Удариха ни лошо, но по-добри от нас все още няма

Днес по време на представянето на претендентите на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили за членове на Европейския парламент за идните избори на 26 май министър председателят и ръководител на ГЕРБ Бойко Борисов направи коментар за напрежението през последните дни.
„ Удариха ни неприятно, справедливо си понесохме шамара, желая отсам да излезем мощни, обединени с ясното схващане, че сме длъжни да не допуснем ретроградните сили “, уточни Борисов.
„ Няма да приключвам с това какъв брой евродепутати би трябвало да имаме, а същински бих помолил българите да гласоподават за нас, не ми се желае да споделям, че сме идеални, само че по-добри към момента няма “, разяснява Борисов.
„ Изборите за Европейски парламент постоянно са минавали под мотото, че Брюксел е надалеч от България и избираме едни скъпо платени служители, единствено че за пакета " Мобилност " месеци наред работа и най-после двама, излъчени от България, евродепутати не отиват на гласуването и с два гласа тази сага не завърши в интерес на България “, разяснява министър председателят, съобщи " Дарик ".
Борисов означи, че наказването за неявяването на гласуването е, че в този момент поставят различен лидер на листата, визирайки съперниците им от " Демократична България ". Той разяснява още, че цялата акция на другите десни партии ще е срещу съюза ГЕРБ-СДС, а не против Българска социалистическа партия. За нашите съперници вляво не желая да приказвам, тъй като те не са ми забавни, разяснява Борисов.
„ Лошо ни удариха и от това зависи дали сме си поставили добра обица на ухото, огромна обица “, разяснява министър председателят за абсурда с жилищата. Той забрани на претендентите на ГЕРБ да влизат в говоренето на омразата.
„ С всичките си наши неточности продължаваме да сме първа политическа мощ “, уточни Борисов.
„ Трябва да приказваме на хората, че даже когато бъркаме, понасяме си наказванията, взимаме си записка и повече не го позволяваме, тъй като който не работи, не бърка “, сподели министър председателят.
Той уточни, че листата на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили е от млади, интелигентни, съумели и красиви хора и разяснява, че като гледа водачите и листите на съперниците им, като се изключи Станишев, който е работил в Народното събрание, по никоя друга тематика нямат подготвеност.
„ Аз съм оптимист за Европа, тъй като познавам националистическите придвижвания, познавам им водачите, по-скоро те са популисти - приказват доста, само че като пристигна време за еврофондове и заплащане, всички желаят да са си в Европа “, сподели министър председателят.
Той чака занапред „ да берем горчивите плодове от Брекзит “. „ За страдание това ще се отнася и за финансирането в Европейски Съюз, защото свършат ли парите, стартират и кавгите “, разяснява още министър председателят.
В акцията Бойко Борисов чака офанзива във връзка с семействата на претендентите на ГЕРБ Мария Габриел и Ева Майдел.
„ Само да им припомня тази хубава българска сентенция, че откъдето е дамата, оттова е родата. Така че в тази ситуация повече съм обезпокоен за австрийците и французите, в сравнение с за нас “, уточни той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР