Днес по случай своя рожден ден Samar направи музикален подарък

...
Днес по случай своя рожден ден Samar направи музикален подарък
Коментари Харесай

Samar играе на сигурно в любовта

Днес по случай своя рожден ден Samar направи музикален подарък на публиката с новия си сингъл  озаглавен „ Ще играя “. Това е първият независим план на изпълнителя. Парчето има доста забавно звучене и е поднесен с атрактивен видеоклип.

Новото попълнение в каталога на Diapason Records Samar залага на ария, музиката на която е основана от самия него. Аранжиментът е дело на Никола Томов. Сингълът е по текст на Samar дружно с Росен Димитров.

Клипът е сниман на разнообразни местоположения в София, а режисьор на видеото е Томи Михайлов.

Сюжетът във видеоклипа споделя за любовта от пръв взор и това по какъв начин животът ти сервира непредвидени изненади.

„ Щастлив съм да показва своята първа независима ария, в която вложих доста сърце и душа. Опитвам се да последвам една линия на звучене, която да бъде отличителна за мен. Винаги се стремя във видеоклиповете да заинтересувам аудиторията с история и сюжет, в които представям и актьорските си умения. Доволен съм от крайния резултат и благодаря на целия екип за добре свършената работа и най-много на Крум Ергин. “- показа Samar.

Можете да гледате „ Ще играя “ на Samar в ефира на Фен ТВ, както и в формалния YouTube канал на медията. Песента е налична и в музикалните платформи Spotify, Deezer, Tidal, Apple Music и други.

Тагове: Samar певец песен „ Ще играя “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР