Днес отново сме свидетели на поредния епизод от сапунения сериал

...
Днес отново сме свидетели на поредния епизод от сапунения сериал
Коментари Харесай

Радостин Василев зове овладяната прокуратура да разбере кой шантажирал Борисов

" Днес още веднъж сме очевидци на следващия епизод от сапунения сериал на обединението за пране на Бойко Борисов, на обединението на имунитетите . Хронологията - сутринта в коридорите Борисов декларира -, дал ми го е народът, още веднъж по този начин, нападателен към публицистите и слушащите го. Час по-късно излиза и споделя - аз съм Бойко Борисов и си давам имунитета, тъй като няма да бъда жертва на шантаж и изнудване. "

Това сподели на брифинг самостоятелният депутат, отделил се от " Продължаваме промяната ", Радостин Василев . Изказването си той даде в коридорите на Народното събрание заради обстоятелството, че нямаше останало време за изявления от трибуната в пленарната зала.

Василев обърна внимание на публицистите - никой не обърнал внимание на думите на водача на ГЕРБ " шантаж и изнудване ", а трябвало да бъде запитан кой тъкмо го шантажира и изнудва.
 Все отново аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета
Все отново аз съм Бойко Борисов. Ще си дам имунитета

Нямало да бъде жертва на " шантаж и изнудване "

" Прокуратурата би трябвало да се самосезира и да види кой е изнудвал и шантажирал Борисов. Дали сътрудниците му от обединението ПП/ДБ, дали някой различен през този месец... "

В последна сметка, установи огорчено Василев, Борисов към този момент бил спокоен, тъй като прокуратурата към този момент била овладяна с слагането на Борислав Сарафов на поста основен прокурор.

А идната стъпка - " Борисов да изключи тока на тази коалиция ", предвижда той. И не спести рецензии към някогашните си съратници от Промяната - партията на Петков и Василев към този момент дефинитивно била в ролята на патерица на ГЕРБ, чиято роля е " прането " на Бойко Борисов.
 Нинова приема като персонален триумф подадения от Борисов имунитет
Нинова приема като персонален триумф подадения от Борисов имунитет

Нинова: Който го е поканил господин Зеленски, да го приеме
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР