Днес от болницата в сръбския град Чуприя бяха изписани тримата

...
Днес от болницата в сръбския град Чуприя бяха изписани тримата
Коментари Харесай

Катастрофиралите в Сърбия българи отпътуваха за родината

Днес от болничното заведение в сръбския град Чуприя бяха изписани тримата по-тежко потърпевши, останали за наблюдаване след злополуката от 27.04.2018 година Двама от тях отпътуваха с превоз на компанията „ Евелин-Р “ за България, а третата българска гражданка бе превозена със особено пристигнала кола за спешна помощ до болнично заведение в България, оповестиха от пресцентъра на Министерство на външните работи.

На 27.04.2018 година на автомагистралата сред Белград и Ниш, наоколо до гр. Чуприя, катастрофира български микробус на компанията „ Евелин-Р “. От 19-те пътуващи, в това число двама водачи, 13 бяха откарани в болничното заведение в град Чуприя. След направени медицински прегледи и проучвания, трима от тях останаха в ортопедичното поделение на болничното заведение. Останалите пасажери продължиха екскурзията си до Босна и Херцеговина.

Българският дипломат в Република Сърбия Радко Влайков изпрати благодарствено писмо до министъра на опазването на здравето на Република Сърбия Златибор Лончар, в което изрича специфична признателност към лекар Иван Милойевич и неговите сътрудници от болничното заведение в Чуприя за професионализма и грижите за потърпевшите при злополуката български жители.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР