Днес от 16:00 часа ОФК Спартак /Плевен/ трябваше да играе

...
Днес от 16:00 часа ОФК Спартак /Плевен/ трябваше да играе
Коментари Харесай

Гавра с децата на ОФК Спартак Пл – липса на превоз им донесе служебна загуба

Днес от 16:00 часа ОФК Спартак /Плевен/ трябваше да играе в Дряново против локалния Локомотив в среща от 3-ия кръг на футболното състезание за деца – подзона Велико Търново. Двубой няма да има, тъй като плевенския отбор не може да се придвижи до Дряново. За неприятната обстановка споделя шефът на детско-юношеската школа /ДЮШ/ на ОФК Спартак /Плевен/ - Момчил Челестинов, който е и треньор на въпросния детски отбор. „ По стратегия мача трябваше да се организира предходната събота – 16 септември.

Тогава обаче нямаше обезпечен рейс с който да пътуваме. От управлението ни увериха, че ще има транспорт за вторник, 19 септември. За това помолихме противника да отложим дуела за през днешния ден от 16:00 часа. Имахме увещание, че през днешния ден в 13:00 часа ще потеглим за Дряново. Чакахме с децата и родителите им, само че на вятъра – рейс не пристигна и момчетата си потеглиха разочаровани, а родителите им ядосани. Това значи служебна загуба за нашия тим – 0:3.

Нямам пояснение за какво се получава по този начин откакто управлението твърди, че в клубната каса има пари за ДЮШ. Има огромна възможност случилото се през днешния ден да се повтори и на следващия ден с мача на юношите старша възраст от 2-ия кръг на зоналното състезание сред съставите на Първа атомна /Козлодуй/ - ОФК Спартак /Плевен/. Ако в Козлодуй обаче тима ни загуби служебно ще лишават точки на мъжкия тим ОФК Спартак /Плевен/, който взе участие в шампионата на Северозападната Трета лига “, разяснява Челестинов.

Това обаче не случай с плевенския клуб. Само преди седмица от клуба не платили таксите на съдиите за мачовете на три тима от ДЮШ. Благодарение на милосърдието на реферите въпросните срещи въпреки всичко се провели, а плевенските обединения ги завоюваха.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР