Днес от 09:00ч., зад Стоматологичния факултет, жители на Пловдив се

...
Днес от 09:00ч., зад Стоматологичния факултет, жители на Пловдив се
Коментари Харесай

Да почистим Младежкия хълм днес

Днес от 09:00ч., зад Стоматологичния факултет, поданици на Пловдив се събират, с цел да почистят Младежкия рид като част от националната самодейност „ Да почистим България дружно ”.

Тяхната акция се провежда под надпис „ Подай ръка на Младежкия рид ”. Тя има за цел да обърне внимание на обществеността към замърсяването на тепето, което е част от герба на Пловдив, ударение върху персоналната отговорност и принос в грижата на всеки към чистотата на града ни.

Доброволците са се организирали в обществените мрежи и в групата във Facebook – „ Да спасим Младежкия рид ”, които за поредна седмица се събират, с цел да чистят алеите на Младежкия рид.

Те канят всеки, който желае да се причисли към самодейността, като по този метод стане част от „ Let`s Do it World ” и Световния ден на разчистване на планетата.

Световната самодейност се организира в над 190 страни. В един ден, се организират акции за разчистване, като  стремежът е да се ангажират най-малко 5% от популацията с проблемите, свързани със замърсяване на околната среда.

Организаторите канят всеки, който желае на 17 септември от 09:00ч., да се включи в почистването на Младежкия рид и взе участие във връщането на блясъка на емблематичното тепе.

Подай ръка на природата, подай ръка на Младежкия рид!
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР