Днес Окръжната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителния

...
Днес Окръжната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителния
Коментари Харесай

Чудовище, Цяла България Е Погнусена! Димо Е Извършвал Немислимото С 12-Годишната Си Дъщеря! Преди Малко Той Е

Днес Окръжната прокуратура във Велико Търново внесе в съда обвинителния акт против Димо П.

Мъжът е упрекнат за това, че от декември 2013 година до края на април 2014 година голям брой пъти – пет пъти на месец, е изн*силвал 12-годишната си щерка със мощ и закани. Според държавното обвиняване действието съставлява изключително тежък случай, защото изн*силванията са траяли от януари 2015 година до август 2016 година

Димо П. е осъждан за закононарушения срещу собствеността. Живеел на фамилни начала и от това общуване имал две деца – момиче и момче. През 2002 година обвиненият бил наказан на отнемане от независимост. След като излязъл от пандиза почнал да се държи жестоко със фамилията си и да упражнява физическо и психическо принуждение по отношение на тях.

На щерка си протегнал ръка, когато била на 12 години, като за първи път осъществил сексуален акт с нея. Всеки път когато посягал на момичето обяснявал, че това е нещо обикновено. Момичето изпитвало боязън от татко си, защото той доста пъти я бил удрял и заплашвал, че в случай че не се съгласява с него, няма да получава материални придобивки, ще я санкционира и няма да я пуска да излиза с другари.

През 2014 година, момичето осъзнало, че това което татко й прави с нея е неправилно и почнало да се съпротивлява на желанието му, до момента в който през август 2016 година взело решение да избяга от вкъщи си и потърсило помощ в Отдел протекция на детето.

Предстои насрочване на делото за разглеждане от съда.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР