Днес очарователната и неповторима Сара Джесика Паркър празнува своя рожден

...
Днес очарователната и неповторима Сара Джесика Паркър празнува своя рожден
Коментари Харесай

Сара Джесика Паркър: Вселената невинаги играе честно, но има чувство за хумор

Днес очарователната и неповторима Сара Джесика Паркър чества своя рожден ден. Вярвате или не, звездата от „ Сексът и градът “ навършва цели 57 години.

Синеоката хубавица е родена на 25 март 1965 година в Нелсънвил, Съединени американски щати. Тя може да се похвали и с един от най-дълготрайните бракове в Холивуд. На 19 май 1997 година Паркър се омъжва за артиста Матю Бродерик и до ден сегашен двамата са неразделни.



Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик с първородния им наследник - Джеймс Бродерик, 2012 година

Двамата имат наследник – Джеймс, роден на 28 октомври 2002 година На 22 юни 2009 година щастливата двойка посреща на бял свят и близначките Марион Лорета Елуел и Табита Ходж, износени от сурогатна майка.

Сара Джесика Паркър е носителка на две награди „ Еми “ и четири награди „ Златен глобус “. Номинирана е за награди „ Сатурн “ и „ Сателит “.

Известни продукции с нейно присъединяване са „ Меден месец във Вегас “, „ Точен прицел “, „ Ед Ууд “, „ Клуб Първа брачна половинка “, „ Марсиански офанзиви “, „ Камъкът на раздора “, двата пълнометражни кино лентата „ Сексът и градът “, „ Бягство от планетата Земя “, сериалът „ Клуб Веселие “ и други

Най-голям триумф и популярност обаче ѝ донася ролята на Кари Брадшоу – основната героиня в американския сериал „ Сексът и градът “ - един от най-революционните сериали през 90-те и първото десетилетие на 21 век, който самоуверено прекатурна визиите на дамите за връзките сред двата пола, за другарството и връзките, за секса, брака, модата и метода на живот.



В чест на любимката на милиони последователки на сериала подбрахме част от най-любимите мисли на Кари Брадшоу, трансформирали се в лозунг на модерната жена от всички краища на света:

"Похарчила съм 40 000 $ за обувки, а нямам къде да пребивавам. Буквално ще се трансформира в дамата, която живее в обувките си. "

"Ние с теб толкоз приключихме, че ни би трябвало нова дума за това. "

"Истината е, че от време на време е в действителност мъчно да се върви в обувките на необвързано момиче. Ето за това са нужни в действителност специфични обувки, които да създадат разходката по-приятна. "

"И тогава го осъзнах, двадесет-и-няколко-годишните девойки са прелестни, до момента в който не видиш някоя от тях с мъжа, който е разрушил сърцето ти. "

"Обичам парите ми да бъдат закачени там, където мога да ги видя - в дрешника си. "

"Мисля си, че топките за мъжете са като чантите за дамите. Това е просто дребна торбичка, само че се усещаме голи без тях. "

"Вселената не всеки път играе почтено, само че има добре развито възприятие за комизъм. "

"Ние с теб сме като тази алена стена - на доктрина звучи добре, само че на процедура просто не се получава. "

"Ами добре?! Той сподели "Ами добре! ". Започвам да си мисля, че казусът е не, че си предложила, а че си му предложила и той е дал отговор "Ами добре! "

"Боже мой! Знаете ли какво е това? Това са "Маноло Бланик Мери Джейн ". Мислех си, че са градски обувен мит. "

"Някъде там има различен дребен чудак, който ще ни обича и ще ни схваща, ще целуне нашите странности и всичко ще бъде наред. "



"Никога няма да бъда дамата с съвършената прическа, която носи бяло, без да се изцапа. "

"Ако си изтощен, взимаш си отмора, не се местиш в Напа. "

"Аз имам жанр и той не включва гащички с камъчета. "

"Когато се реалокирах в Ню Йорк, бях разорена. Понякога си купувах Vogue вместо вечеря. Чувствах се по-нахранена. "

"Не разбирах и дума от това, което тя споделяше, само че имах възприятието, че владея всичко италианско, което имах потребност да познавам: Долче, Долче, Долче. "

"Красотата е краткотрайна, само че апартамент над парка с следен наем - това е постоянно! "

"Търся обич. Истинска обич. Абсурдна, всепоглъщаща, да не можем да живеем един без различен, такава обич. "

"Мислех си, че хората, които седят сами в Старбъкс и работят на компютрите си, са претенциозни позьори. Сега знам, че те просто скоро са заживели с някого. "

"Преди да си самостоятелен означаваше, че никой не те желае. Сега значи, че си хубав, секси и имаш потребност от време да решиш какъв искаш да е животът ти и с кого да го прекараш. "

"Казват, че нищо не е постоянно. Мечтите се трансформират. Сезоните идват и си отиват, трендовете също, само че другарството в никакъв случай не излиза от мода. "

"Във всяка връзка идва миг, в който романтиката се отдръпва и дава път на действителността. "

"В последна сметка сезоните се менят, както и градовете. Хората идват и си отиват от живота ти. Но е успокояващо да знаеш, че тези, които обичаш, постоянно ще са в сърцето ти. И, в случай че си късметлия, ще са единствено на един полет разстояние. "

"Мъжете, които са прекомерно красиви, в никакъв случай не са положителни в леглото. Просто в никакъв случай не им се е налагало да бъдат. "

"Това е като загадката на Сфинкса. Защо има толкоз прелестни неомъжени дами и толкоз малко страхотни неженени мъже? "

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР