Днес обявявам създаването на гражданско, родолюбиво консервативно движение Справедливост за

...
Днес обявявам създаването на гражданско, родолюбиво консервативно движение Справедливост за
Коментари Харесай

Гешев атакува изборите със Справедливост за България

Днес разгласявам основаването на гражданско, родолюбиво консервативно придвижване " Справедливост за България ".

Това сподели досегашният основен прокурор Иван Гешев в особено обръщение във " Facebook ". То започна с голямо интро и надписи като " Прокурорът на народа "  и " Голямото начало ".

Асоциирайки се очевидно със солидни маси народ, той оповести, че " ние, жителите "  имаме право да участваме в ръководството.

" Всички видяха, че решенията за ориста на България се диктуват от непознати национални и корпоративни ползи ", навлезе той внимателно. " Това не може да бъде търпяно повече ", сподели досегашният основен прокурор.

Той сигнализира за " навлизането на нападателни неолиберални теории и практики, застрашаващи фамилията и децата ни ". Спомена брака сред мъж и жена, само че и селското стопанство и по какъв начин са ни предиздвикали да ядем " непозната некачествена продукция ".

Гешев разгласи, че е податлив да работи с всеки и малко мъгляво разгласи усилване на мажоритарния детайл.

На пряк въпрос къде ще е позициониран в политическото пространство, той приказва неразбираемо - че искат да ни изтрият като народ и да изчезнем или да емигрираме.

" Като основен прокурор аз знам всичко за всеки в тая страна – просто такава ми беше работата. За страдание, да знаеш всичко за всеки не значи да можеш да го докажеш ", сподели прелюбоптно той - като се има поради, че в цялата си кариера твърдеше, че е единствено един административен началник и наблюдаващите прокурори не му споделят секрети по делата, което е и нелегално.

Очаквайте детайлности.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР