Днес облачността ще е значителна. Сутринта на места в равнините

...
Днес облачността ще е значителна. Сутринта на места в равнините
Коментари Харесай

Повече слънце и високи температури от понеделник

Днес облачността ще е забележителна. Сутринта тук-там в равнините и низините видимостта ще бъде понижена, след обяд ще се усъвършенства, а от запад и облачността ще се раздира и понижава. Почти безшумно време. Максималните температури ще са най-вече сред 5° и 10°, в София - към 6°.

По Черноморието ще е най-вече облачно, в утринните часове тук-там с понижена видимост. Почти безшумно време. Максималните температури ще са сред 8° и 9°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.

Преди обяд в планините ще е най-вече облачно, по билата и мъгливо. След обяд над масивите в западната половина от страната облачността ще се раздира и понижава до най-вече слънчево време. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималната температура на 1200 метра ще е към 2°, на 2000 метра - към минус 3°.

В понеделник в множеството региони облачността ще е забележителна, само че вероятността за превалявания е дребна. През идващите дни по-често ще доминира облачно време, като на обособени места, основно в южните и планинските региони, ще има слаби превалявания от дъжд. Вятърът от юг, югозапад последователно ще се усилва и температурите сензитивно ще тръгнат нагоре.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР