Днес облачността ще е разкъсана, над източната половина от страната

...
Днес облачността ще е разкъсана, над източната половина от страната
Коментари Харесай

Слънчево, но с малко по-ниски температури

Днес облачността ще е раздрана, над източната половина от страната забележителна, само че без основни превалявания. Дневните температури едва ще се намалят и преобладаващите оптимални ще бъдат сред 9 и 14 градуса. Минимални температури - сред минус 3 и 2 градуса.

Атмосферното налягане ще се задържи по-високо от междинното за март.
 
 БГНЕС

Над Черноморието облачността ще е забележителна, само че без основни превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха и морската вода: 9-10 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
 
 iStock/Getty Images

Над планините облачността ще е най-вече забележителна, само че без основни превалявания . Ще духа сдържан, по билата мощен вятър от север-североизток. Температурите ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще бъде към 3 градуса, на 2000 метра - към минус 4 градуса.

В четвъртък и петък още веднъж ще се затопля и втория ден оптималните температури ще доближават тук-там до 18-20 градус а. Облачността ще е раздрана, най-вече забележителна над източните и южните региони, само че ще е без превалявания. Вятърът ще е слаб, североизточен, над Западна България ще е съвсем безшумно.

Подробна информация за времето през днешния ден и прогнозата за 10 дни напред вижте на 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР