Днес новото гадже на финансовия министър в оставка Асен Василев

...
Днес новото гадже на финансовия министър в оставка Асен Василев
Коментари Харесай

СЛЕД СКАНДАЛА С ГАДЖЕТО НА АСЕН ВАСИЛЕВ ТОНИ ФЕШЪНА!: БИЛ ЛИ Е НА ЯХТАТА НА МИЛА ГЕОРГИЕВА „ВЪЛКЪТ ОТ МОНАКО“ ЗАЕДНО С ЛОРЕР, СТОЯН НОВАКОВ И КАЛОЯН ИКОНОМОВ? СЪБИРА ЛИ ТОНИ ФЕШЪНА ДДС ОТ ЦИГАРИ ЗА АСЕН ВАСИЛЕВ? НА 4.07. БИЛ ЛИ Е В „КАПИТАН КУК“ С ВИСШИ К

Днес новото гадже на финансовия министър в оставка Асен Василев бе арестуван, откакто при инспекция става видно, че на предното стъкло има инсталирани лампи на НСО. При инспекцията Тони Иванов е опитал да смъкна лампите, с цел да ги укрие, само че счупва стъклото, лъже и че колата е на НСО:

ЧЕНГЕТА ЗАДЪРЖАХА НОВОТО ГАДЖЕ НА АСЕН ВАСИЛЕВ В ЧАСТНА КОЛА С МОНТИРАНА ЛАМПА НА НСО! МЪЖЪТ Е ЛИЦЕ НА Политическа партия ВАРНА И Е СВЪРЗАН С КРИМИ ГРУПИРОВКИ!

Сега АФЕРА задава следните извънредно значими въпроси, свързани с „ Продължаваме промяната “, с бъдещия министър председател Асен Василев и гаджето му Тони Иванов,  задава ги на ДАНС, на Министерство на вътрешните работи и на прокуратурата!:

1.През месец юли новото гадже на Асен Василев – Тони Иванов, с прякора Фешъна, бил ли е на яхта „ Вълкът от Монако “ дружно с Калоян Икономов, Стоян Новаков /когото готвят за министър на транспорта/ и семейство Лорер? В момента яхтата в региона на Бургас ли е?

2.Собственост ли е яхтата на Мила Георгиева? /виж – линка от горния материал каква е връзката на Тони Фешъна с Мила Георгиева!/

3.Събира ли Тони Фешъна Данък добавена стойност от цигари за Асен Василев?

4.На 4.юли т.г. бил ли е Тони Иванов – Фешъна в „ Капитан Кук “ с защита и с автомобил СВ0634РВ? В заведението били ли са висши чиновници и шефове на Лукойл?

Afera.bg
Източник: afera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР