Днес ни очакват множество вълнуващи битки в няколко турнира. Вниманието

...
Днес ни очакват множество вълнуващи битки в няколко турнира. Вниманието
Коментари Харесай

Томова – Пегула в Дубай, Алкарас, Швьонтек и Сабаленка също на корта


Днес ни чакат голям брой вълнуващи борби в няколко шампионата. Вниманието на българските почитатели ще бъде ориентирано най-много към Дубай, където Виктория Томова ще се изправи против международната №3 Джесика Пегула.

Това обаче надалеч няма да е единственият завладяващ мач в шампионата. В игра ще забележим още Ига Швьонтек, Арина Сабаленка и Каролина Гарсия, а на корт №1 една против друга ще се изправят Мария Сакари и Каролина Плишкова.
Централен корт, начало в 10:00 ч.
Каролин Гарсия – Медисън Кийс
Виктория Томова – Джесика Пегула
Лорън Дейвис – Арина Сабаленка
Не преди 17:00 ч.
Ига Швьонтек – Лейла Фернандес
Алиаксандра Саснович – Кори Гоф



В Марсилия ще бъде избран първият конкурент на Григор Димитров, като това ще бъде някой всред Елиас Имер и Хайс Брауер, които ще открият програмата на корт №1. На централния корт ще забележим двама от топ поставените в лицето на Максим Креси и Марк-Андреа Хюслер, а Ришар Гаске ще се изправи против своя съотечественик Лоран Локоли.



В Доха поставеният под №6 Дан Еванс ще се изправи против Емил Руусувуори, а петият в схемата Роберто Баутиста Агут ще стартира присъединяване си с мач против Мартон Фучович.



Междувременно Карлос Алкарас ще стартира отбраната на купата в Рио Де Жанейро против участващия с „ уайлд кард “ представител на домакините Матеус Алвеш, а преди този момент вторият подложен Камерън Нори ще се изправи против Хуан Мануел Серундоло.



Коментирайте с нас всичко най-интересно. Не се толерира писането на политически мнения.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР