Днес Националният военноисторически музей отбелязва своята 102-ра годишнина. По повод

...
Днес Националният военноисторически музей отбелязва своята 102-ра годишнина. По повод
Коментари Харесай

Тази вечер Националният военноисторически музей отваря врати за посетители до 23 часа

Днес Националният военноисторически музей отбелязва своята 102-ра годишнина. По мотив празника работното време е променено - от 17.00  до 23.00 часа, а екипът е подготвил разнообразна стратегия за своите гости. Именно поради тях е и тази нощ на отворените порти, в която ще има и доста музика, само че и опция да се видят забавни експонати, които в останалите дни от годината са недостъпни.
Специалната галерия е озаглавена " Балкански пейзажи ". Тя е подредена в изложба " Средец " на Министерството на културата и може да бъде прегледана до 13 юли.

В експозицията са включени 35 платна на едни от най-изявените наши художници, измежду които Борис Денев, Никола Танев, Владимир Димитров - Майстора, Константин Щъркелов.

Самият военноисторически музей също е със свободен достъп за всички изкушени от историята. Там довечера столичани и посетители на София ще могат да прегледат както непрекъснатата хронологична експозиция, по този начин и краткотрайните изложения и най-много колекционните зали, които не постоянно при отворени порти са налични за посетителите.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР