Днес Националния стадион Васил Левски ще се превърне в арена

...
Днес Националния стадион Васил Левски ще се превърне в арена
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ЦСКА - Левски

Днес Националния стадион " Васил Левски " ще се трансформира в сцена на първия конфликт за сезона сред Левски и ЦСКА . " Сини " и " червени " се изправят едни против други в дуел от 8-ия кръг на efbet Лига от 17:45 часа.
Битката е на стадион " Васил Левски " и може да следите НА ЖИВО ЦСКА - Левски в Sportlive.bg.
В момента " алените " изостават с 4 точки от първото място в шампионата , където е Левски. Поради тази причина Люпко Петрович и неговият тим са под малко по-голямо напрежение, защото при загуба разликата ще скочи на 7 точки. Освен това почитателите към този момент видяха няколко непредвидени неверни стъпки, в това число вкъщи - загуба от Черно море и тъждество с Етър.
Левски също не е по никакъв начин непрекъснат в изявите си, като към момента не може да откри ритъма си на игра. Освен всичко останала Петър Хубчев има и проблеми с контузени играчи. Франко Мазурек, който последователно стартира да навлиза във форма, пропусна послдните две тренировки на " сините " и не попадна в групата. Голмайсторът на шампионата от предишния сезон - Станислав Костов, също към момента не може да се излекува от контузията си. Добрата вест е, че Хали Тиам най-вероятно ще може да стартира като титуляр, а в групата е и Филипе Нашименто, който също бе под въпрос до последно.
СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО Левски - ЦСКА В SportLive.bg .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР