Днес над източната половина от страната времето ще остане предимно

...
Днес над източната половина от страната времето ще остане предимно
Коментари Харесай

Облачно с превеалявания от държ ще е времето днес

Днес над източната половина от страната времето ще остане най-вече облачно, тук-там там ще има слаби валежи от дъжд. Над северозападната част от страната ще има обилни разкъсвания и понижения на облачността до слънчево. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който по-късно ще се ориентира от север-североизток. Дневните температури и в Югоизточна България ще се намалят и преобладаващите оптимални ще са сред 12° и 17°.

 

Над планините ще е най-вече облачно, основно преди обяд, на обособени места с валежи от дъжд, над 1500 метра - от сняг. След обяд облачността ще стартира да се раздира и понижава и ще е съвсем без превалявания. Ще духа сдържан до мощен северозападен вятър, който вечерта ще се ориентира от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 4°, на 2000 метра - към минус 1°.

Над Черноморието ще е най-вече облачно, тук-там със слаби валежи от дъжд. Ще духа до сдържан северозападен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от североизток. Максимални температури на въздуха: 12°-13°. Температурата на морската вода е 9°-10°. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР