Днес на празничния 1 юни ще преобладава слънчево време. След

...
Днес на празничния 1 юни ще преобладава слънчево време. След
Коментари Харесай

Слънце и хубаво време в Деня на детето

Днес на празничния 1 юни ще доминира слънчево време . След обяд, основно над източните и планинските региони ще се развие купеста облачност, само че единствено на обособени места ще превали и прегърми, оповестиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). 

Ще духа слаб, в източните региони до сдържан североизточен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 27° и 32°, в София - към 27°. Атмосферното налягане ще се задържи близо до приблизително за месеца.

Над Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността, само че вероятността за превалявания е доста дребна. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 25°-27°. Температурата на морската вода е 19°-21°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Над планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста облачност и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа слаб вятър от северната четвърт. Максимална температура на височина 1200 метра към 21°, на 2000 метра - към 13°.

В четвъртък и петък ще бъде най-вече слънчево . След обяд ще се развива купеста облачност и на обособени места, основно в Западна България и планинските региони ще превали временен дъжд. В по-голямата част от страната ще е съвсем безшумно, в източните региони ще духа слаб до сдържан североизточен вятър.  Максималните температури ще са сред 28° и 33°.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР