Днес на мода са различните смеси от винени процедури за

...
Днес на мода са различните смеси от винени процедури за
Коментари Харесай

Подмладяваща терапия с вино

Днес на мода са другите смеси от винени процедури за лице

Винените процедури за лице са идващото огромно нещо в грижата за кожата и прелестна терапия срещу стареене. Напоследък цялата гама виновност – алено, бяло, ябълково и малиново – се употребяват под някаква форма на лекуване или терапия за лице.

Предимствата на виното в приложението му за лице са усъвършенстваното кръвообращение и намаляването на бръчките. Това е един от най-хубавите способи за ревитализиране на кожата, написа.

Виното може да се употребява в композиция с аюрведичен крем или елементарен крем според от вида кожа. Блясъкът от процедурите с вино е непостижим и защото те имат чисто билкова основа и са потребни за лекуване на инфекции. Редовните сесии за интервал от няколко седмици водят до чиста кожа без петна. Неговите антиоксидантни свойства и полифенолите от гроздови семки подтикват производството на колаген назад във вашата отпусната кожа.

Ползите от потреблението на вино не са скрити. Умерената консумация на вино е обвързвана с:

Намалени опасности за сърдечносъдовото здраве, да вземем за пример, знае се, че:

- Ресвератролът в кожата на гроздето има кардиозащитни ефекти;

- Намаляване на риска от заболяването на Алцхаймер.

Терапевтичните резултати на виното във вининовите процедури за лице единствено прибавят към дългия лист от преимуществата му.

В наши дни се разпространяват голям брой артикули за лице на основата на вино, с цел да могат клиентите да възвърнат младежкия си тип. Продуктите въз основата на вино издигнаха лекуването срещу стареене на напълно ново равнище. Освен обичайното алено вино, виновността, приготвени на локално равнище от плодове и билки като семена от копър, кардамон, ябълки и кайсии, също се употребяват като новаторска и различна винена терапия за лице.

Но остава въпросът дали винената терапия е подобаваща за всички видове кожа. Не всички процедури са подобаващи. Виното е изключително положително за мазна и склонна към акне кожа, защото понижава непотребния себум. Терапевтичното качество на виното отпуска мускулите на кожата. Бадем може да се добави към сместа за суха кожа и алое за мазна и склонна към акне кожа. Виното от грозде е желано вино, тъй като е отличен антиоксидант.

Винената терапия се употребява и в СПА центрове в композиция с аюрведични лечения за усмиряване и разпределяне на уплашените тъкани като пасивна форма на извършения. Процедурата оказва помощ за производството на антитела, успокоява нервната система, усъвършенства кръвообращението и построява имунната система.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР