Днес, на 16 август, светът отбелязва един от най-нежните и

...
Днес, на 16 август, светът отбелязва един от най-нежните и
Коментари Харесай

Днес светът отбелязва световния ден на две красиви думи

Днес, на 16 август, светът отбелязва един от най-нежните и мощни способи за изложение на човешките усеща - международния ден на думите „ Обичам те “. Този ден не просто акцентира опцията за връзка, само че и е основан, с цел да ни подсети какъв брой значимо е да споделяме страстите си, създавайки съгласуваност и съгласие между тях.

Идеята зад международния ден на думите „ Обичам те “ е да се насърчат хората да прекратят моментната суетност и да извърнат внимание на тези две простички, само че толкоз прочувствено докосващи думи. Способността да изразим своята любов и грижа към другите е по-важна от всеки път, изключително в свят, в който софтуерният прогрес от време на време ни отдалечава от същинските страсти.

Този ден основава опция за хората да преодолеят бариерите на страха и несигурността и да споделят своите усеща с тези, които обичат. Но това не се отнася единствено до сантименталния любовен подтекст. Този ден е късмет да изразим благодарността си към приятелите, фамилията и сътрудниците, които значат толкоз доста за нас.

В свят, в който обществените мрежи и цифровата връзка господстват, международният ден на думите „ Обичам те “ ни припомня, че персоналните моменти на фамилиарност и споделени страсти са скъпи и наложителни за нашето благоденствие. Днес ни се дава опцията да създадем освен това от това просто да изпратим известие. Нека обърнем взор към хората, които обичаме, и да им кажем „ Обичам те “ с цялостното си сърце.

Този ден не би трябвало да бъде единствено еднократно събитие, а по-скоро мотив за непрекъсната процедура на демонстриране на обичта и грижата ни към тези, които са ни близки. Световният ден на думите „ Обичам те “ ни напомня, че думите имат силата да изградят връзки, да лекуват рани и да създадат света по-добро място.

Така че, без значение дали сте измежду тези, които изпращат цветя, писма, или просто споделят „ Обичам те “ в очите на околните си, през днешния ден е вашият ден да развълнувате сърцата на хората към себе си с прелестната магия на тези две думи.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР