Днес, на 11.01.2018 г. в 12:06 ч. в САГБАЛ

...
 Днес, на 11.01.2018 г. в 12:06 ч. в САГБАЛ
Коментари Харесай

Честито! След Толкова Драми И Нещастия Най-Великата Радост Споходи Красивата Българска Певица! Ето Снимки!

„ Днес, на 11.01.2018 година в 12:06 ч. в САГБАЛ „ Света София “, проплака за първи път нашата първа рожба – Никол. Щастието, което изпитваме, е голямо и неописуемо. Нека ни бъде жива и здрава! Да бъде благословена! ”, изрече своята наслада Магда.

Малката Никол е с тегло 3 100 гр. и растеж 46 см. По време на раждането участва и таткото на Никол. След щастливото събитие двамата родители изрекоха своите благодарности към лекарския екип, който се е грижил за лекото раждане на Магда.

След статуса на певицата в обществената мрежа още веднъж се изсипаха хиляди пожелания за младото семейство.

„ Да ви е жива и здрава и доста да ви радва, а и датата е неповторима, на моя рожден ден тъкмо “, „ Нека е жива и здрава и да има щастливо детство! ”, „ Честито, да ви е жива и здрава и доста да ви радва! ”, „ Честито!!! ”, „ Честито красавицеее, сияеееш ”, „ Честито, блага! Много да ви радва! ”, „ Честита ви дребна рожбичка да ви е жива и здрава и доста да ви радва ”, „ Здрава и щастлива да е ” пишат доста фенове на Магда.



„ Благодаря на всички! ”, отговори певицата.

Хубавата вест, че ще стават родители Магда заяви в края на лятото на 2017-та година. Тя и половинката й Владимир са дружно от три години. А на въпроса „ Няма ли да има женитба? ”, Магда дава отговор, че и това ще се случи, само че едвам след появяването на бебето.

Малката Никол е към този момент тук и в този момент чакаме фамилията да вдигне женитба за знамение и приказ.

Екипът на „ Разкрития.ком ” пожелава на дребната Никол да е жива и здрава и нехайно детство. А на щастливите родители – да са все по този начин влюбени и окрилени от тази обич.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР