Днес министърът на финансите и и вицепримиерът по еврофондовете ни

...
Днес министърът на финансите и и вицепримиерът по еврофондовете ни
Коментари Харесай

Кирил Петков: Това е може би най-добрият бюджет, който съм виждал. Напоследък има остри критики, това значи че се движим в правилната посока

" Днес министърът на финансите и и вицепримиерът по еврофондовете ни осведоми в детейли за измененията в проекта за възобновяване и развиване. Много удовлетворен съм от това, което чух ", сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание министър председателят Кирил Петков. " Има изпратени съответни промени на база забележките. Нищо няма да бъде финализирано, до момента в който не минем и през публичното разискване, което ще бъде на следващия ден. В продължение на 2 часа ще бъде онлайн ", посочи Асен василев.

" Напоследък има остри рецензии, това значи че се движим в вярната посока. До този миг опозицията не прави нищо друго с изключение на неконструктивна рецензия. Това не ни притеснява”, сподели Кирил Петков. " Искам да поздравя сътрудниците ми, тъй като това е може би най-хубавият бюджет, който съм виждал ", посочи той.
свързани новини34258преди 11 часа
Кирил Петков дойде в Народно събрание малко след 18 ч. Той влезе на среща с депутати от " Продължаваме промяната ", на която участва и министърът на финансите Асен Василев.

" За да си видя групата ", сподели Петков в отговор на въпрос за какво е в Народното събрание.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР