Днес между 16:00 и 24:00 ч. всеки на територията на

...
Днес между 16:00 и 24:00 ч. всеки на територията на
Коментари Харесай

Neterra.TV+ е домакин на първата БГ филмова премиера онлайн

Днес сред 16:00 и 24:00 ч. всеки на територията на България може да гледа гратис нови български филми в платформата neterra.tv/plus

Първата българска продукция с напълно онлайн премиера - „ Кръвта на пеликана ", към този момент може да се гледа от всяка точка на България в neterra.tv/plus, сподели продуцентката на кино лентата Мила Войникова в предаването Дарик кафе.

В изискванията на лимитирана опция за посещаване на киносалоните, онлайн платформата Neterra.TV+ се трансформира в един от най-ефективните способи новото българско кино да се среща със своята аудитория. След като редица кино фестивали като CineLibri и Master of Art се излъчиха онлайн в Neterra.TV+ през 2020 година, на 15 януари 2021 година платформата ще е хазаин на онлайн изданието на фестивала Sofia MENAR с най-хубавото от киното на Близкия изток, Централна Азия и Северна Африка.

„ Днес, по случай Деня на българското кино и с помощта на партньорството с Националния кино център и Столична община, организираме безвъзмезден достъп в платформата neterra.tv/plus до нови български филми. Включени са 23 заглавия от игралното и 13 от писмено кино. За първи път в 106-годишната история на този празник българската аудитория ще има безвъзмезден достъп до толкоз доста заглавия в един ден. Предложението е годно от 16 часа до 24 часа единствено за територията на България ", заяви маркетинг шефът на Neterra.TV Мая Калчева.

Neterra.TV+ отбелязва професионалния празник на работещите в киноиндустрията и поздравява всички другари и кинофенове с филми като „ Безкрайната градина ", „ Маймуна ", „ Диви и щастливи ", „ Писма от Антарктида ", „ Слава ", „ Посоки ", документалните филми на Агитпроп, Найо Тицин и доста други.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР