Днес Марс прави квадрат с Нептун – за този транзит

...
Днес Марс прави квадрат с Нептун – за този транзит
Коментари Харесай

Днес сме склонни да гледаме на света през розови очила

Днес Марс прави квадрат с Нептун – за този пренос е особено подтиснат яд, секрети дейности и интриги, измами, мъчно управление на подсъзнателните стремежи.

Не се учудвайте, в случай че се почувствате разсеяни, разочаровани от околните и близките или депресирани. Подтиква към полови излишества. Задължително би трябвало да се заобикаля използването на алкохол и наркотични субстанции. Възможни са измами в бизнеса и търговията. Това е тежък интервал за епилептиците. Пазете се от клюки. Избягвайте спекулациите!

Луната е в символ Риби до 14:06 ч на 18 февруари - Създава сантиментална конфигурация. Повишава се чувствителността, състраданието милосърдието, способността към самоизразяване и интуицията. В любовните каузи би трябвало да се прояви огромна нерешителност. През това време хората са по-склонни да гледат на света през розови очила. Чувствата са интензивни, сърцето прекомерно намерено. Луната прави хората прочувствено нестабилни. Може да зародят търкания в връзките, недоверчивост към близките, елементарно поддаване на внушения и непознато въздействие. Ако се занимавате с креативна работа, то в този момент е уместно време да станете по-активни. Вниманието ви може да е концентрирано върху духовните тематики. Уязвими са краката, изключително ходилата и пръстите. Гледайте да обуете най-удобните си обувки. Препоръчва се по-малко да вървите и по-меки обувки.

3 лунен ден стартира от 08:16 и продължава до 08:46 ч на идващия ден. Сърпът на Луната стартира към този момент да се демонстрира. От позиция на силата това е един доста мощен ден и затова рисков. Енергията може да се употребява както за положително, по този начин и за неприятно. Поради тази причина е доста значимо да насочите вашите желания към съзидателното русло. Необходимо е да се направи първата стъпка към реализация на импулса от първия лунен ден, с цел да не зацикли в мъртва точка. Активността в този ден не е непотребна - значимото е да се концентрирате единствено върху една, най-важната задача. Много е евентуално положителните планове да доведат по-късно до позитивни резултати. Лошо е, в случай че хабите силата за безкрайни разсъждения. Да се заобикаля пасивността. Неизползваната сила може да подрине здравето.

През този интервал се пробвайте да избегнете прояви на персонална експанзия, недоверчивост, безкомпромисност и яд. Дори нарасналата подозрителност е неприемлива. Не желайте зло в този ден на никого. Негативният прочувствен подтик безусловно ще бъде предаден, само че той ще сътвори неприятности освен на този, към който е отпратен, само че и на вас. Не правете в този ден нищо, което не сте правили преди. Не провеждайте диалози за вашите инициативи и странете от нови запознанства. Най-разумното е да си останете вкъщи, да се занимавате с домашна работа или четене на стартирана книга.

Благоприятно е също да се работи с енергийното поле. Време да очистите астрала си. Добре е да се вършат физически извършения. Движете плещите, правете извършения за пъргавина на ставите. Ако ставите ви не са наред, значи имате застой на астрална сила. Астралното поле съставлява освен нашият енергиен скелет, само че и страстите, по тази причина е нужно да се освободим от тези, които са отрицателни. Подходящо е за извършения в бойни изкуства. Благоприятно е въздействието на сауните в този ден.

Отношения – Лесно ще се гневите и ще бъдете раздразнителни, по тази причина е добре да бъдете сдържани и да се самоконтролирате. Това лунно денонощие е добре да се прекара под девиза: най-много самообладание и успокоение. Проявете схващане към околните си и колегата си. Добро е всичко, което се прави за богатството на фамилията.

Секса в този лунен ден би трябвало да бъде деен и автентичен. Сексуалните сили са мощни. Древните школи предлагат да се употребяват най-екстравагантните полови пози, защото те способстват за бездънен и нескончаем оргазъм на сътрудниците. Добре е водещата роля да се поеме от дамата. В секса би трябвало да има повече откритост, фикция, многообразие, странност.

Бизнес – Благодатен интервал за сериозен пробив в бизнеса, да постигнете това, което до момента не ви се е отдавало. Луната е на ваша страна, по тази причина се концентрирайте в набелязаните цели и действайте.

Подстрижка – Подстригването в този ден дава обещание плодородно обновяване на личния енергиен капацитет. Стимулира се интензивността на космите-антени. Ако вие отрежете краищата на вашите коси, те ще станат по-възприемчиви към сигналите на Акаша. С подстрижката се обезпечава притокът на пари и позитивни страсти.

Покупки – Да се вършат покупки в 3-ти лунен ден е извънредно нежелателно. Но в случай че въпреки всичко решите да купувате нещо, то проверете неведнъж качеството на добития артикул, с цел да няма след това проблеми.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР