Днес максималните температури ще бъдат в широки граници – от

...
Днес максималните температури ще бъдат в широки граници – от
Коментари Харесай

Проливни валежи през нощта и утре

Днес оптималните температури ще бъдат в необятни граници – от към 18° на морския бряг до 28° - 29° на обособени места в страната. В следобедните часове ще остане прохладно и най-вече облачно, само че превалявания и гръмотевици ще има към момента основно в Западна България.

През нощта ще превали и в останалата част от страната, най-късно в Източна България. Минималните температури на следващия ден в множеството региони ще бъдат ще бъдат от 11° до 14°, в София – към 9°.

С превалявания ще бъде и на следващия ден, на доста места интензивни, съпроводени от гръмотевици и краткотрайно увеличаване напразно. Има условия и за градушки.

Максималните температури ще останат в необятни граници, само че ще се намалят и ще бъдат от към 15° в Северозападна до 23° - 24° тук-там в Южна България, в София – към 18°.

Лоши условия за туризм в планините на следващия ден. Ще има превалявания от дъжд, краткотрайно интензивни и съпроводени от гръмотевици, а по най-високите върхове още веднъж ще превалява сняг. Ще духа сдържан, по билата - краткотрайно мощен източен вятър.

Ще продължи да вали на доста места в страната и в четвъртък, по-интензивно в планинските региони, а захлаждането ще продължи. През идващите дни оптималните температури още веднъж ще се покачат. Ще има повече слънчеви часове и единствено следобедни валежи, към този момент най-вече слаби.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР