Днес , лидер на ПП “Спаси София, заедно с кандидати

...
Днес , лидер на ПП “Спаси София, заедно с кандидати
Коментари Харесай

Спаси София се регистрира за участие за местните избори

Днес, водач на Политическа партия “Спаси София ”, дружно с претенденти на партията за районни кметове и общински съветници, внесоха в ЦИК документите за регистрация на партията за локалните избори през октомври.

“Преди 10 години бяхме 4-ма съидейници с обща идея, а през днешния ден сме партия с над 5 000 члена със структури във всеки един квартал на София и с доста дейни доброволци и хора, които работят за това София да бъде един по-добър град за живот,. През всички тези години ние в никакъв случай не сме спирали да работим за обичания ни град и ще продължаваме да го вършим. ” - показа. 



От внесоха над 3800 подписа за наложителната регистрация в Централната изборна комисия преди локалния избор на 29 октомври.

“Благодарим за голямата поддръжка от софиянци, която ни дава убеденост, че София е подготвена за коренна смяна и нов модел на ръководство! Ние добре познаваме проблемите на града и след толкоз години най-сетне ще можем да използван и работещи решения отпред с Васил Терзиев като кмет и в мое лице като лидер на листата за общински съветници. ” - добави. 



“Ще работим по трите целта на “Спаси София ” - огромни вложения в кварталите, чист, зелен и спретнат град и не на последно място - почтено и транспарантно ръководство. Досега постоянно сме били покрай жителите, създали сме стотици, в случай че не и хиляди срещи със софиянци и желаеме да продължим този модел и в Общината. Ние постоянно сме били открити и в разговор за предложенията ни и ще работим за дейното включване на жителите в ръководството. ” - сподели арх. Росица Николова.

Щастливи сме, че дружно с нашите сътрудници от „ Продължаваме промяната “ (ПП) и „ Демократична България “ (ДБ), заставайки зад Васил Терзиев като общ претендент за кмет, имаме цялостното схващане за това, че всичко това би трябвало да се случи, без значение каква ще бъде цената за нас като партийни субекти, тъй като добруването на София и на жителите е доста по-важно в сравнение с персоналният партиен интерес на всеки един от нас. - добави. 



със своята дългогодишна история като най-гласния коректив на безобразията в града, ще бъде и гарантът, че ГЕРБ ще бъде изкоренен един път вечно от ръководството на София. 

“Корупцията няма да бъде толерирана и всеки ще носи отговорност за (без)действията си. ” - безапелационен беше адв. Христо Копаранов. 



“Софиянци желаят ново транспарантно и положително ръководство, знаем това, тъй като към този момент следващ месец сме на открито измежду хората. Къде са ГЕРБ? Къде е техния претендент? Защо се крият и не беседват намерено с хората? ” - попита. “Отново в последния миг, без разговор със софиянци, ГЕРБ демонстрират, че не са научили нищо и не са си взели поучения. За нас няма никакво подозрение, че след локалните избори в София ще бъде отворена нова страница, в която корупционният модел на ГЕРБ ще бъде изкоренен ” - приключи, представен от пресцентъра на партията.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР