Днес лекотоварното подразделение на Ford- Ford Pro, анонсира първите подробности

...
Днес лекотоварното подразделение на Ford- Ford Pro, анонсира първите подробности
Коментари Харесай

Ford увеличи пробега на E-Transit до 402 километра

Днес лекотоварното поделение на Ford- Ford Pro, анонсира първите детайлности за новата версия на E-Transit- най-продаваният електрически ван на Европа, която дава обещание съществено нарастване в свободния пробег на електрическия автомобил.

Новата версия на E-Transit е изпълнена с батериен модул с потенциал от 89 kWh, което усилва автономността на автомобила с 28%. Ванът идва с опция за AC (до 22 kW) и DC (до 180 kW) зареждане, а за в допълнение усъвършенстване на успеваемостта на задвижващата система, в общоприетото му съоръжение е включена и термопомпа.

При съществуване на подобаваща бърза зарядна инфраструктура, E-Transit е в положение да генерира до 116 километра спомагателен пробег за единствено 10 минути, а от 10% до 80% батерията може да бъде заредена за към 28 минути.

Версията с повишен пробег на E-Transit ще се предлага в избор сред 19 разнообразни версии на осъществяване и съоръжение на вана- включително две дължини, шаси-кабина, ван с двойна кабина и други, поръчки за закупуване ще стартират да се одобряват по-късно през тази година, а първите доставки към клиенти ще бъдат осъществени през 2025 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР