Днес избираме членовете на 48-ото Народно събрание. Изборният ден ще

...
Днес избираме членовете на 48-ото Народно събрание. Изборният ден ще
Коментари Харесай

НА ЖИВО: Как гласува България? Първи прогнозни резултати и политически реакции

Днес избираме членовете на 48-ото Народно заседание. Изборният ден ще продължи до 20.00 часа, в случай че няма опашки пред някоя секция.

Как гласоподава България? Какви са първите планирани резултати и политическите реакции?

Гледайте в специфичните излъчвания " Избори 2022 " по БНТ1 и онлайн във всички онлайн канали.

В 18.40 ч . стартира „ Избори 2022: Вашият глас “ с водеща Добрина Чешмеджиева. Специалният формат ще събере дружно политици, специалисти, социолози, политолози, известни персони от разнообразни сфери на културния живот в България с цивилен позиции, които се чуват в обществото, студенти по политически науки, политически инфлуенсъри и други

Точно в 19.30 часа непосредствено от изцяло обновеното и високотехнологично Студио 5 на Българска национална телевизия водещите Бойко Василев и Аделина Радева ще слагат началото на „ Избори 2022: Резултатът “ . Специален програмен продукт, новаторски графики и съвременна добавена действителност ще покажат най-точно и бързо на феновете първите данни от екзитпол изследванията и резултатите от паралелното броене на най-авторитетните социологически организации „ Алфа Рисърч “ и „ Галъп интернешънъл “.

ГЛЕДАЙТЕ НА ЖИВО ТУК ИЛИ НА:



В изборната вечер единствено в ефира на Българската национална телевизия ще приказват политиците, които взимат решенията за бъдещето на България, тези, чиито думи отекват дълго, както и анализаторите, които постоянно безпогрешно предвиждат какво следва.

На тези избори гласуваме в страната и в чужбина машинно. Само в секциите с под 300 гласоподаватели се гласоподава с хартиени бюлетини.

За 240 депутатски места се борят 6 624-ма претенденти. Малко над 6,6 млн. българи имат право на глас.

У нас гласуваме в над 11600 секции, към 9400 са оборудвани с машини. Отпечатани са близо 8 милиона хартиени бюлетини.

Извън България секциите са 775. Машини има в 301 секции зад граница.

Най-важното от изборния ден следете в ефира на БНТ1.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР