Днес има още 7 случая, които трябва да бъдат потвърдени

...
Днес има още 7 случая, които трябва да бъдат потвърдени
Коментари Харесай

Ген. Мутафчийски обяви за нови съмнителни случаи на коронавирус

Днес има още 7 случая, които би трябвало да бъдат доказани в рамките до обяд. Веднага ще бъдете осведомени, дали са позитивни или негативни. Това разгласи шефът на ВМА Венцислав Мутафчийски.

Изолацията на пациентите сега - 49 лежащо заболели, свързани по някакъв метод с откритите случаи са изолирани. Те са във вътрешна клиника, в обособена постройка, изолирани са от главната постройка. 30 души работят в тази клиника. Те се тестват. Всичките лекари, които се грижат са контакти.
Проверяват се десетки, комуникирали с болните. Стараната наложи строги ограничения на предварителна защита. Съветите са да избягвате затворени пространства и скупчване на хора на публични събития. Наши компании пък стартират интензивно произвеждане на маски и други защитни средства. Министерство на вътрешните работи пък следи за контрабанда на медицински произведения.

Вчера късно вечерта стана ясно, че още два нови случая има на хора с ковид, които са в "Пирогов ". Става въпрос за жена на 66 година и мъж на 70 година
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР