Днес и утре в Чехия се провежда вторият тур на

...
Днес и утре в Чехия се провежда вторият тур на
Коментари Харесай

Втори тур на изборите за президент в Чехия, води Петър Павел

Днес и на следващия ден в Чехия се организира вторият тур на изборите за президент. На балотажа са някогашният военачалник и посланик Петр Павел против някогашния министър председател, популист и милиардер Андрей Бабиш.

Финалът на акцията бе пъстър с остри нападни, изключително от страна на щаба на Бабиш, като в интернет даже се появи новината, че посоченият за любимец на изборите Павел е умрял, на което той отговори в стила на сътрудник 007, като написа в Инстаграм " Не е време да умреш ". Войната в Украйна стана една от главните тематики тематика на акцията в Чехия, в която Бабиш се представяше като последовател на мира. Той постоянно подсещаше, че съперникът му Павел е бил командващ в натовската подчиненост. На което му бе отговорено, че не генералите стартират войните, а политиците, изключително безотговорните.

Според последните изследвания на публичното мнение Петр Павел има преднина от към 8 %. Изборите са двудневни и ще завършат на следващия ден в ранния следобяд, като единствено няколко часа по-късно публично ще бъде обявено името само че новия президент на Чехия.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР