Днес и утре в 272-ра аудитория на Софийския университет ще

...
Днес и утре в 272-ра аудитория на Софийския университет ще
Коментари Харесай

Международна конференция обсъжда предизвикателства пред наказателното право

Днес и на следващия ден в 272-ра публика на Софийския университет ще се организира интернационална конференция на тематика: „ Съвременни провокации пред наказателното законодателство “.

Научният конгрес е отдаден на 50 година от влизането в действие на настоящия Наказателен кодекс на Република България - 1 май 1968 година и е проведен от катедра „ Наказателноправни науки “ на Юридическия факултет на Софийския университет „ Св. Климент Охридски “. Това е следващото събитие в границите на открита от 2014 година традиция катедрата да бъде хазаин на научни конгреси, посредством които се означават значими за наказателноправната просвета събития, оповестиха от Алма матер.

В конференцията ще вземат участие 17 задгранични учени от водещи университети в Германия, Швейцария, Полша, Сърбия, Македония, Албания, Украйна, Азербайджан, Гърция и други, както и повече от 25 учени от български университети. В рамките на петте работни панели ще бъдат показани научни отчети и ще бъдат извършени полемики по голям брой тематики в региона на наказателното право, наказателнопроцесуалното право и криминалистиката.

Официалното разкриване на конференцията ще се състои на 8 май 2018 година от 9.00 часа в 272-ра публика в Ректората на Софийския университет. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР