Днес и се изправят един срещу друг във втори полуфинал

...
Днес и се изправят един срещу друг във втори полуфинал
Коментари Харесай

Последният път, в който Левски отстранява Лудогорец и последният път, в който Герена е препълнен е при съдията, който ще свири довечера

Днес и се изправят един против различен във втори полуфинал за Купата на България, като " сините " имат задатък 3:2 след първата среща. Рефер на дуела ще бъде Драгомир Драганов, като това ще бъде трети мач сред двата отбора под негово управление. Любопитен факт е, че и в двата предни пъти става дума за срещи на стадион “Георги Аспарухов ”. Предишният път приключи щастливо за “сините ”, като те отстраниха “орлите ” на четвъртфиналите за Купата на България през сезон 2019/20. Това бе и последната среща на двата отбора в шампионата преди този сезон. Тогава дуелът приключи 0:0 в постоянното време и продълженията, а при дузпите домакините бяха по-точни. В последната минута на 90-те Лудогорец можеше да стигне до успеха, само че пропусна дузпа, отсъдена за дърпане на Холмар Ейолофсон против.
 Голяма драма на Голяма драма на "Герена "! Левски изхвърли Лудогорец (видео+галерия)
Първият мач сред двата отбора със арбитър Драгомир Драганов е през сезон 2018/19 и приключва с триумф 2:0 в интерес на разградчани и тотално надиграване от страна на гостите. Интересно е, че тогава за последно “Герена ” е бе със запълнени напълно трибуни, както ще бъде и довечера. “Сините ” тогава имат искания за нарушаване против Мартин Райнов при откриването на резултата, само че по този начин или другояче гостите са доста по-активният и рисков отбор в срещата и триумфът им бе изцяло подобаващ.
 Лудогорец се разсъни и смъкна Левски на земята (видео+галерия) Лудогорец се разсъни и смъкна Левски на земята (видео+галерия)
Ръководилият първия дуел сред двата отбора доскоро повече от седмица Ивайло Стоянов пък е рекордьор по свирени мачове сред " сини " и " зелени ". Арбитърът е извеждал на терена двата отбора цели седем пъти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР