Днес Honda направи сериозна стъпка в развитието на изцяло електрическата

...
Днес Honda направи сериозна стъпка в развитието на изцяло електрическата
Коментари Харесай

Honda показа новите си електромобили за Китай

Днес Honda направи сериозна стъпка в развиването на напълно електрическата си гама коли с представянето на серията Ye.

За първи път в света, Honda анонсира и детайлности за два напълно нови електрически модела- P7 и S7, които следва да бъдат стартирани в Китай, както и концептуалната разработка GT CONCEPT, с която от марката подсказва какво можем да чакаме от идната вълна 100% електрически коли на компанията.

" Като електрически автомобили от последващо потомство, моделите от серията Ye се създават в търсене на повече стойност за клиентите ", споделят от Honda. " Моделите от серията Ye разполагат с характерности на шофиране, които в допълнение усъвършенстват „ насладата от шофирането “ посредством използване на новоразработена специфична EV платформа създадена в Китай и интегрирана с технологии за електрификация, които Honda е натрупала в продължение на доста години ".

Honda P7 и S7, които ще бъдат пуснат в продажба в Китай преди края на 2024 година, ще се предлага в две съществени версии- с един електромотор и задно задвижване, и с два мотора и четири задвижващи колела.

От Honda споделят, че проектите на марката плануват лансирането на общо шест модела от Ye серията в Китай, като това би трябвало да се случи до 2027 година.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР