Днес, екипът на NaSelo.net имаме удоволствието да Ви представим една

...
Днес, екипът на NaSelo.net имаме удоволствието да Ви представим една
Коментари Харесай

На ски в Пирин планина

Днес, екипът на NaSelo.net имаме удоволствието да Ви представим една прелестна зимна дестинация, както и един хотел, в който да се настаните и в който да прекарате чудесни и незабравими мигове, наслаждавайки се на белите спортове, било то ски, сноуборд и други.

Препоръчваме Ви Спа хотел Русковец – четиризвезден хотел, намиращ се в курортното градче Добринище, наоколо до Разлог и Банско.

Ски Център Банско е нееднократен притежател на наградата World Ski Award – самопризнание за модерните вложения, качеството на услугите и удовлетворението на клиентите от целия свят, които посещават зона.

Намира се в изключителна непосредственост до първа станция на кабинков въжен превоз. Ски пистите са разнообразни по компликация, подобаващи за начинаещи, за приблизително напреднали и за скиори с високо спортно майсторство.

Всичко зависи от Вашите умения, опит, качества.

Спа Хотел Русковец предлага всичко за незабравими мигове измежду природата.


Трансфер Русковец – Ски център Банско

Русковец Резорт провежда за своите посетители безвъзмездни прехвърляния до ски центровете в Банско и Добринище. Разписанието на шатълите през дейния зимен сезон от декември до март / април можете да намерите на рецепцията на хотела.  

Ски и сноуборд услуги

Индивидуално отношение, ски пакети за деца и възрастни и висок професионализъм в обучителните стратегии. Предлаганото ски съоръжение чартърен е на реномирани марки.

Русковец Резорт дава на гостите си помещение за предпазване на ски екипировка с подгреватели за ски обувки, а всяка вила разполага и със личен ски долап.

Както сами виждате, ски насладата е придружена с извънредно доста улеснения, комфорт, екипировка от най-голям клас. Достатъчно е единствено да определите една седмица, за Вашата зимна отмора, да извършите предварителна резервация и останалото е лесна работа.

За резервация можете да ползвате следните телефони:

РЕЦЕПЦИЯ

Добринище,
ул. Незнаен войник 1
+359 7 498 15 55
+359 877 36 96 02 ОТДЕЛ ПРОДАЖБИ

+ 359 889 330 016
E-mail: sales at ruskovets com

Насладете се на ПЛАНИНСКА СВЕЖЕСТ И МИНЕРАЛНА ВОДА В ЗАТВОРЕН ХОТЕЛСКИ КОМПЛЕКС С УНИКАЛНА АРХИТЕКТУРА

Източник: naselo.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР