Днес една от най-ярките емблеми на левскарщината Александър Костов трябваше

...
Днес една от най-ярките емблеми на левскарщината Александър Костов трябваше
Коментари Харесай

От Левски си спомниха за легендарния Сашо Костов

Днес една от най-ярките емблеми на левскарщината Александър Костов трябваше да навърши 83 години. Човекът, който знаеше какво значи да обичаш, уважаваш и носиш в сърцето си „ синята “ концепция ни напусна на 15 април 2019 година

Близо две години по-късно неналичието му се усеща все по този начин осезаемо. Бате Сашо знаеше по какъв начин да те накара да се усмихнеш. Необикновени бяха историите му за най-романтичните времена на „ Левски “ и разказите за Гунди. За това вълшебно време и по тази причина какъв брой огромна дума е да си левскар. Той не спираше да повтаря, че левскарският дух в никакъв случай няма да почине.

Ще помним постоянно усмивката, която не слизаше от лицето ти, макар тежко претърпените загуби на другари и компликациите, през които мина. Ще помним уроците ти и тези мигове, в които се връщаше обратно в спомените си, с цел да ни споделяш по какъв начин постоянно мечтаеш за моментите, в които си бил заобиколен от своите другари.

Зад гърба си Сашо Костов остави присъединяване на международните шампионати в Чили и Англия. Има 331 мача и 85 гола за „ сините “. Три пъти бе първенец на България и петкратен притежател на Купата.

Сашо Костов бе от тези играчи, които не можеха да останат незабелязани. Днес пък остава със златни букви в историята на клуба като един от главните стълбове, които крепяха левскарските полезности. Отиде си на малко повече от четири по 20, както обичаше да споделя той. Отиде си, с цел да продължи да ни преподава какво е да си левскар!

Почивай в мир, бате Сашо! Ние в никакъв случай няма да те забравим, пишат от „ синия” клуб.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР