Днес един ковчег ще бъде положен в суровата пръст нейде

...
Днес един ковчег ще бъде положен в суровата пръст нейде
Коментари Харесай

Защо никой не помогна на Катя, докато той я убиваше с нож?

Днес един ковчег ще бъде положен в суровата пръст нейде из тракийското поле край Пещера, а в него лежи трупът на жена, убита от мъжа си. В петък вечер. Пред десетки очевидци.

Това е късата версия на една ужасяваща история за обич, деца, брак и един мъж, който насилва жена си. Редовно. Полицията към момента го търси. Но не поради принуждение, а тъй като намушка Катя с нож и й нанесе няколко смъртоносни удара. След 20 години брак. Част от прободните рани са по лицето. Лицето, до което Георги се е събуждал всяка заран. Лицето, което е виждал, преди да заспи. Лицето, което е гледал, когато е схванал (на два пъти), че ще ще става татко.

Катя умря на 41. Последните 20 от тях прекара с човекa, който я умъртви пред погледите на инцидентни минувачи, които не желаеха да предотвратят гибелта й. Тя умря в колата за спешна помощ по пътя към болничното заведение в Пещера. Сега, откакто тя към този момент не е измежду живите, околните й си "спомнят ", че тя постоянно се оплаквала от домашно принуждение. Ама до момента в който била жива никой не обърнал особено внимание на това, тъй като... "това са си техни работи, няма да им се бъркаме в фамилията ".

Още по тематиката четете ТУК.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР