Днес е спокоен ден за повечето зодии. Три от тях

...
Днес е спокоен ден за повечето зодии. Три от тях
Коментари Харесай

Три зодии се отдават на мързел, друга – да не пазарува

Днес е спокоен ден за множеството зодии. Три от тях ще се отдадат на мързел в почивния ден. Една ще стегне куфарите за път, а друга би трябвало да пази парите си. За нея денят не е подобаващ за огромни разходи, по тази причина е по-добре да не върви на пазар.

Какво вещаят звездите – вижте дневния си хороскоп, показан от „ Марица ”

ОВЕН - Не бъдете прекомерно лекомислени при започване на деня. По това време си коства да вземете всичко драговолно. Не очаквайте нещата да се случват от единствено себе си. Със сигурност ще съумеете, в случай че деянията неизменност и непримиримост. Денят е подобаващ за неофициални срещи. Ще има опция да разговаряте с хората, които сте пропуснали.

ТЕЛЕЦ - Денят е подобаващ за срещи със остарели другари или нови познати. Ще бъде елементарно да намерите общ език, ще имате и забавни тематики за диалог. Възможно е да желаете да обсъдите някои въпроси, свързани с работата и бизнеса. Трябва да внимавате с парите.

БЛИЗНАЦИ - Настройте се за спокоен ден. Това е изключително значимо за тези от вас, които са възнамерявали фамилни събития и срещи с родственици. Може да зародят дребни недоразумения и ще бъде значимо да сте компромисни и да предотвратите кавги.

РАК - Ако сте възнамерявали нещо значимо за този ден е по-добре е да се настроите за сериозна работа сутринта и да не отлагате нещата за дълго време. Не бива да приемате безгрижно даже решаването на дребни задания.

ЛЪВ - Не отлагайте реализацията на новите си хрумвания. Днес звездите са на ваша страна и няма да е мъчно да осъществите проекта си. Със сигурност ще има искащи да оказват помощ. Не прекалявайте с работата – отделете време и за отмора.

ДЕВА - Денят надали ще бъде изключително потребен във връзка с работата, само че е подобаващ за релакс. Правете това, което ви доставя наслаждение. точно тези неща ви оказват помощ си починете и да се подготвите за идващите дни.

ВЕЗНИ - Не бързайте. Началото на деня няма да е уместно за виновни срещи или решение на значими въпроси. Днес може елементарно да завършите започнатите по-рано задания и да се справите с насъбраните дребни задължения

СКОРПИОН - Първата половина на деня няма да подобаваща, за коренна смяна и за взимане на значими решения. Вниманието е изключително значимо при оправянето с финансови въпроси. Най-добре е да не бързате с извършването на покупки.

СТРЕЛЕЦ - Опитайте се да запазите хладнокръвие и да не се поддавате на провокации при започване на деня. Това не е най-хубавият миг във връзка с връзката. Не постоянно ще разбирате вярно близките и това да провокира спорове.

КОЗИРОГ - Бъдете търпеливи. Събитията може да се развиват по-бавно, в сравнение с бихте желали и е малко евентуално да съумеете бързо да постигнете това, което желаете. Но в случай че отделите време да помислите, ще разберете по какъв начин е най-добре да действате, с цел да постигнете задачата си.

ВОДОЛЕЙ - Сериозният метод към дилемите ще ви разреши да избегнете дребните неточности. Важно е вярно да прецените мощните си страни и не забравяйте, че опциите ви не са неограничени. Следобед ще имате време да се отпуснете и да отвлечете вниманието от паниките.

РИБИ - Спокоен ден, който няма да ви донесе никакви страсти. Ще имате опция да завършите стартирани преди неща, а познати ще се радват да оказват помощ това да стане по-бързо и прелестно.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР