Днес е последната вечер, в която ви съобщаваме новините от

...
Днес е последната вечер, в която ви съобщаваме новините от
Коментари Харесай

По света и у нас влиза в ново студио

Днес е последната вечер, в която ви оповестяваме новините от това студио. От на следващия ден " По света и у нас ", Сутрешния блок и други излъчвания ще се излъчват от по-голямо и съвременно студио, а всичко което ви демонстрираме - ще бъде с HD качество.

След това - разопаковане, преместване и проби и сме подготвени да ви представим новините си с нов обсег и чисто нова визия - всичко в HD формат.
Мариела Драголова, шеф " Информация ": По традиция новините на Българска национална телевизия в действителност са мерило за журналистическо качество и стандарт. Сега с новата ни визия на новините и на утринния блок - ние ще отворим нови хоризонти за сътрудниците.
От 330 квадрата студио с 3 разнообразни видеостени ще ви демонстрираме какво е най-важното у нас и по света.

Христина Христова: И с какво продължаваме?
Продължаваме с две двойки водещи в централната емисия - Марина Матева с Даниел Михайлов и Филипа Иванова със Спас Кьосев.

Спас Кьосев: Знаеш, знаеш по какъв начин!
А лицето на обедните вести - Христина Христова към този момент ще изгрява на екрана от ранни зори - в Сутрешния блок на Българска национална телевизия.

Със същия размах на екрана ще дойдат някои нови излъчвания.

Иван Такев, омбудсман на Българска национална телевизия: Новото ще бъде един възобновен програмен недостиг в лицето на предаването " Икономика.бг ", водено от известния ни сътрудник Марио Гаврилов. И може би най-интересното и най-привлекателното ще бъде предаването Българска национална телевизия на 60, отдадено на идния рожден ден на малкия екран, водено от Драгомир Драганов.Христина Христова: Значи...дайте изначало!
Точно по този начин - даваме рестарт на най-важното от спорта.

Иван Такев, омбудсман на Българска национална телевизия: Тук ще се излъчва и завръщащото се предаване за спорт - Арена спорт - в неделя от 17:30Филипа Иванова: Сега какво следва? Никой не споделя. Добре, ще поседна там.
А в случай че и вие поседнете пред тв приемника на следващия ден, не забравяйте да видите новото лице на Българска национална телевизия.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР