Днес е ден за почивка и интроспекция, кзва астроложката Ивелина

...
Днес е ден за почивка и интроспекция, кзва астроложката Ивелина
Коментари Харесай

Зодиак: Рибите са в страхотна форма, стрелецът е отворен за нови идеи

Днес е ден за отмора и интроспекция, кзва астроложката Ивелина Печева в прогнозата си за уеб страницата tribune.bg . Нараства ролята на интуицията. Препоръчително е да останете у дома, да се заемете с битови проблеми. В идеалния случай би трябвало да сте изцяло сами и да „ рестартирате “ главата си: помислете за желанията си, преодолейте страховете, настройте се на успеха. Звездите ще склонят към безпорядък мислите и делата ви. Като се има поради фактът, че прочувственият декор на деня дава обещание да бъде под напрежение, явно е, че хаосът може да стане унищожителен. В такива дни хората постоянно вършат нелогични неща, карат се за дреболии, губят нерешителност и не помнят за възприятието за мярка. За да не ви се случи това, дайте отмора на нервите си, като посветите този ден на нещо просто, умерено и допустимо най-положително.

Овен

Днес ще сте по-сериозни от нормалното. Помислете деликатно за преимуществата и минусите на своите проекти и не губете ненужно време. Фокусирайте се единствено върху най-належащите неща в работата.

Телец

Избягвайте да си губите времето в ненужни пояснения. Никой не би трябвало да знае вашите проекти и планове. Възможно е да загубите нещо значимо или да пропуснете някое събитие. Намалете темпото, научете се да се наслаждавате на мига.

Близнаци

Преди да вземете решения през днешния ден, помислете по какъв начин ще се отразят на бъдещето ви в утрешния ден. В любовта се научете да разчитате деликатно езика на тялото на вашите ухажори. Може да открият послания, които думите не ви споделят.

Рак

Отдръпнете се встрани от хората, които крадат от вашата сила и постоянно от всичко са недоволни. Вашето въодушевление зависи значително от вашата компания, по тази причина общувайте единствено с хора с положителни усеща.

Лъв

Днес мъчно ще може да ви се устои на чара, защото носите слънцето със себе си, където и да се появите. Ще чуете похвали, които ще ви накарат да се почувствате специфични. В последна сметка ще видите, че хората виждат вашите качества и старания и това ще ви насърчи да се стараете още повече.

Дева

В работата нещата се развиват умерено и без проблеми. Избягвайте да влизате в полемики и диалози с хора, които бързо избухват. Не обвинявайте себе си за недоразуменията в любовта – виновността постоянно е на двама.

Везни

Най-красивите неща в живота са безвъзмездни, просто би трябвало да се научите да се възползвате от тях. Днес останете малко по-дълго в прегръдката на колегата си, вгледайте се в усмивката на детето си, помиришете цъфналите цветя...

Скорпион

В службата не се опитвайте да бъдете прави непременно, от време на време можете да извършите неточност и вие. Малко сте разсеяни и не толкоз физически дейни. В любовта бъдете по-отворени и с сексапил ще постигнете всичко, което желаете.

Стрелец

Заредени сте с сила и оптимистичен дух, само че избягвайте рискови обстановки и рисковото държание. Нещата се случват бързо, по тази причина дръжте очите си отворени. Бъдете отворени за нови хрумвания.

Козирог

Проверявайте източниците си на информация и не предприемайте нищо, до момента в който не сте уверени, че е вярна. Нещата към вас ще се движат с ускорено движение, само че останете спокойни и се наслаждавайте на всеки миг от живота си.

Водолей

Вашият възторг и оптимизъм ви водят в вярната посока и диалозите, които ще проведете ще покачат духът и настроението ви. Не забравяйте да намерите време за себе си и да се отпуснете.

Риби

Около вас има аура на тайнственост и сте в страхотна форма. Самото ви наличие основава мир и успокоение у другите. Търсейки обаче съвършенството в любовта, може да пропуснете дребните и същински неща.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР