Днес е ден на траур на територията на община Габрвово.

...
Днес е ден на траур на територията на община Габрвово.
Коментари Харесай

Ден на траур в община Габрово

Днес е ден на печал на територията на община Габрвово. Всички национални и общински флагове ще бъдат свалени на половина. 

Припомняме, че четирима души, почитатели на " Левски ", починаха при злополука на пътя София - Варна. Инцидентът е станал сред лек и товарен автомобил. Един от пострадалите бе откаран в ловешката болница, той е без заплаха за живота, с гръдна контузия, осведомиха от Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч.

Организацията на последователите на Професионален футболен клуб „ Левски “ (ПФК „ Левски “) в Габрово „ Сините Габрово “ насочиха зов за набиране на средства, които да бъдат предоставени на фамилиите на починалите и потърпевши в злополуката последователи на ПФК „ Левски “.

„ Изразявам своето надълбоко страдание за трагичния пътен случай, при който беше лишен живота на четирима наши съграждани и сервирам своите най-искрени съболезнования на техните близки и другари. Думите са безсилни да утешат скръбта за такава тежка загуба, изключително когато изпращаме младежи “, уточни кметът на регионалния град Таня Христова. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР