Днес е 9 септември - на тази дата през 1944

...
Днес е 9 септември - на тази дата през 1944
Коментари Харесай

Депутатите пак ”се хванаха за гушите” за 9 септември

Днес е 9 септември - на тази дата през 1944 година е осъществен типичен държавен прелом с присъединяване на непозната армия. Българската страна е окупирана от алената войска, подсети Атанасов. 45 години комунистическия режим разделя българската нация по разнообразни критерии.

Трябва да бъдат припомняни избрани условия, тъй като е значимо да има памет за това, което се случва и се е случило. За 30 години след 1989 година не било открито помиряване, уточни Атанасов. Организирани били сформира на Народния съд, а за няколко месеца в България са задържани са хиляди души, произнесени са над 2 000 присъди, над 12 са наказани на гибел, разстреляни са хора, които са се борили за българската национална еднаквост. България от една просперираща страната, стигнала до състояние, в което през 1989 година банкрутира. Българското държавно управление е предложило България да загуби своя суверенитет и да се трансформира в 16-та република на Съюз на съветските социалистически републики. Българска комунистическа партия през тези 45 години подхванала дейности, с които разделила нацията по друг симптом, измежду които срамният Възродителен развой.

Александър Симов е очаквал декларация за 9 септември от всекиго различен, само че не от " Демократична България ". Половината от вас са деца на остарялата политическа номенклатура и тази вечер ще честват, обърна се Симов към депутатите на Демократична България. 9 септември не може да бъде употребена като дъвка от политически сили. Напускайте залата, прикани Симов депутатите на Демократична България.

Дадените жертви на левицата срещат напускането на залата и махането от тук. Нашата история я употребяват децата на остарялата номенклатура, с цел да си пишат политически биографии, безапелационен бе Симов. Той поздрави всички хора, които през днешния ден ще честват 9 септември.

Депутатът от ИБГНИ Арман Бабикян съобщи, че днешният ден продължава да разделя България. За 30 години не сме съумели да си извиним един на различен, сподели той. Не се откри съвест, която да потърси амнистия, само че не се откри и съвест, която да елементарни. Има единствено едно непоносимо и международно прието публично събитие, в което е прието човеконенавистното - когато една класа би трябвало да ненавижда друга клас, посочи Бабикян.

Депутатът от ГЕРБ Петър Николов съобщи, че досега, в който в политическия живот има хора, които считат, че Нова България може да бъде издигната в костите и кръвта на сънародниците си, ще има и хора, които ще повдигат въпроса за 9 септември.

Николов прикани левицата и производните на Българска социалистическа партия политически сили е просто да се смирят. Смирете се пред паметта на жертвите, предците ни и в името на България, прикани Петър Николов.

От Има Такъв Народ също взеха тематиката за 9 септември. Станислав Балабанов се обърна към депутатите от ГЕРБ и съобщи, че техния водач Бойко Борисов също отхвърля да си хвърли комунистическата си брошура.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР