Днес bTV 15:30 часа ще излъчи специално студио Войната в

...
Днес bTV 15:30 часа ще излъчи специално студио Войната в
Коментари Харесай

„Войната в Украйна. Година по-късно“: bTV със специално студио от 15:30 часа


Днес bTV 15:30 часа ще излъчи особено студио „ Войната в Украйна. Година по-късно “, отдадено на годишнината от нахлуването на Русия в Украйна.

Журналистите Светослав Иванов и Иван Георгиев ще бъдат водещи на студиото, като ще проследят онлайн картината от събитията година по-късно, ще потърсят отговори и решения с извънредни посетители, прочувствени репортажи и включвания от специфичните телевизионни екипи в Украйна.

„ Войната в Украйна. Година по-късно “: bTV със особено студио от 15:30 часа
Снимка: Редакторски екип


„ Големите войни избухват в 4 сутринта. Това визира всички ни, без значение къде сме “, разяснява в „ Тази заран “ водещият на предаването „ 120 минути “ Светослав Иванов.

Светослав Иванов
Снимка: Редакторски екип


„ Усещаме резултатите от войната във всеки аспект на нашия живот. Като публицисти ролята ни е и да посочваме и разкриваме дезинформацията. Тя е в размери, каквито историята не познава до момента “, добави той.

„ Война има и това е очевидно. От цената на млякото в магазин, през хилядите украински бежанци на територията на страната ни, до рисковете на сигурността на целия район. Трябва да сме почтени с публиката и да задаваме въпросите, от които се интересуват “, уточни водещият на bTV Новините Иван Георгиев.

Иван Георгиев
Снимка: Редакторски екип


„ 12 месеца война в Украйна разруши доста легенди – за качествата на съветската войска. Тези месеци дадоха мъчителен урок за нас като страна и общество. По мое мнение, всеки взривен жилищен блок в Киев, Херсон, всеки взривен жилищен квартал беше като присветване на рентгенова лампа, която показваше личните болести “, разяснява Георгиев.

Специалното студио ще продължи и след централната емисия вести, когато ще се включи Гари Каспаров.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР