Днес БСП не подкрепи програмата за работа на Народното събрание,

...
Днес БСП не подкрепи програмата за работа на Народното събрание,
Коментари Харесай

Корнелия Нинова за бойкота: Изборните правила са важни, но по-важни са хората

Днес Българска социалистическа партия не поддържа програмата за работа на Народното събрание, а на брифинг в Народното събрание водачът на социалистите аргументира решението с това, че не са включени в дневния ред техните оферти.

За нас най-важни са обществените и икономическите ограничения, разгласи Нинова. Доходи, помощи за възрастните, младите фамилии, ограничения за непоклатимост и напредък на българската стопанска система са целите, за които упорстват алените.

Нито едно от предложенията на левите не се гледа в комисия и не влиза в дневния ред. Още предходната седмица алените настояли тези ограничения да влязат в дневния ред на Народното събрание. Доходите не са задоволителни, цените порастват нагоре, счита Нинова.

Осем законопроекта в този смисъл е внесла левицата и упорства най-малко три да влязат през днешния ден в ред на законодателния орган. Това са Закон за локалните налози и такси, КСО, Законът за фамилните помощи. Всичко това би трябвало да се случи през актуализация на бюджета, безапелационен бе Корнелия Нинова.

Искаме ред и правила в страната, сподели още тя. Днес левите се въздържали да поддържат дневния ред, тъй като в него имало и лобистки текстове. Изборните правила са значими, само че по-важни са хората, акцентира водачът на Българска социалистическа партия.

Припомняме, през днешния ден се стигна до невиждана обстановка в Народното събрание, откакто депутатите не си одобриха дневния ред.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР