Днес британските депутати започват дебати за условията по излизането на

...
Днес британските депутати започват дебати за условията по излизането на
Коментари Харесай

Колосален Обрат С Брекзит В Последния Момент!

Днес английските депутати стартират диспути за изискванията по излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз. Те ще продължат 5 дни, а на 11 декември ще има гласоподаване, което ще дефинира бъдещето на страната и това на премиера Тереза Мей, заяви Франс прес.

Споразумението за развода, плод на 17 месеца сложни договаряния, е показано от Мей като " най-хубавото допустимо ". Министър-председателката ще даде начало на днешните диспути.

Текстът на съглашението обаче провокира неприязън у депутати от всички политически сили - опозиционната Лейбъристка партия, проевропейската партия " Либерални демократи ", Шотландска национална партия, Демократичната юнионистка партия, северноирландския съдружник на Мей, както и десетки консерватори, последователи на концепцията за корав Брекзит.

Изправена пред заплахата от неуспех в Народното събрание, ръководителката на държавното управление споделя, че в случай че не бъде признат проектът й, Англия ще напусне Европейски Съюз без съглашение, а това ще докара до съществени последствия за английската стопанска система. Тя предизвести даже, че може въобще да няма Брекзит.

Лейбъристите споделиха, че ще предложат избор на съмнение, в случай че Мей не успее да прокара текста.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР