Днес беше даден старт на гласуването, в което гражданите могат

...
Днес беше даден старт на гласуването, в което гражданите могат
Коментари Харесай

Почти 300 снимки участват в тазгодишния фотоконкурс „Обичаме Русе“

Днес беше даден старт на гласуването, в което жителите могат да изберат своя любимец. До 28 октомври всеки може да даде гласа си за най-впечатляващата съгласно него снимка във Facebook страницата на Фондация „ Русе – град на свободния дух “. Снимките и тази година се състезават в разделите „ Бизнесът на Русе “, „ Аерофотография “, „ Пейзажи “, „ Събития и уловени моменти “. Фотоконкурсът има за цел да покаже красивата страна на най-големия крайдунавски град, както и всичко хубаво, което се случва в него.

 

Изображения са изпратени от 54 фенове и експерти фотографи, измежду които има освен русенци, само че и поданици на Шумен. Участват и българи, понастоящем пребиваващи в Англия и Германия, които са посетили Русе и са уловили моменти от градския живот.

 

Журито включва представители на Общинска фондация „ Русе – град на свободния дух “, „ Холлеман България “ ООД, „ Тива Плюс “ ООД и Община Русе. Критериите за оценка са творбите да са тематично риентирани по условията на състезанието, както и да имат естетическо осъществяване, автентичност и образно влияние.

 

Наградите ще бъдат оповестени и връчени на специфична гала с разкриване на галерия, в която ще вземат участие спечелилите, класирани от журито във всяка категория. Организаторите са планували и парични награди.

 

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР